Mijndruk is er speciaal voor de kleine onderneming, jouw sportclub of vereniging die voor een betaalbare prijs kleding voor u kan bedrukken met een logo of tekst. Grote bedrijven vragen vaak een opstart bedrag om een zeefdrukraam te prepareren. Na de opdracht wordt deze schoongemaakt en betaal je bij je volgende bestelling wederom de opstart kosten. Erg zonde want met een geprepareerde zeefdrukraam kan je maar liefst tussen 400 á 500 bedrukkingen mee maken. 

Mijndruk gaat graag een langdurige relatie met hun klanten aan. Daarnaast zijn wij ook erg milieu bewust aan het werk. Om die redenen bewaren wij jouw raam voor 1 jaar voordat wij hem schoonmaken en betaal je alleen de opstartkosten die nodig zijn. Wij hanteren een minimale bestelling van 10 Items. Hierdoor bieden wij jou de mogelijkheid om gedurende het jaar kleine bestellingen te doen en daarmee bespaar je flink aan opstart kosten en wij het milieu doordat wij minder 

Daarnaast heeft Mijndruk een directe samenwerking met Primex. Hierdoor kunnen wij textiel tegen een scherpe prijs inkopen en onze bedrukking tegen een relatief lage prijs aanbieden vanaf een minimale afname van 10 bedrukkingen.