Mijndruk

Merchandise op maat en daarmee bedoelen wij echt op maat. Wij gaan graag met de kleine ondernemer of artiest de samenwerking aan. Waarom? omdat alle grote bedrijven alleen maar aan grote getallen denken. Vaak gaan de kosten pas naar beneden als je meer dan 100 tot 1000 shirts besteld. Door onze unieke concept bieden wij jou de mogelijkheid aan om in kleine getallen leuke, je eigen, maar vooral hoogkwaliteit shirts te bedrukken. Dit doen wij in onze eigen drukkerij zodat wij hierin de kosten naar beneden halen.

In onze drukkerij maken wij uitsluitend gebruik van inkten die wij bij Agacolor bestellen. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit aanbieden waarvan je lang zult genieten. Mijndruk heeft er voor gekozen om te werken met Texiplast 7000 inkt. De Texiplast 7000 inktserie is ontwikkeld voor het bedrukken van donkere en lichte katoen of katoen/polyester weefsels.

Wij maken gebruik van kwaliteit shirts van de merken als Fruit of The Loom, Gilden, Sol’s en B&C. Maar wij bedrukken ook bedrijfskleding die kleine ondernemer zelf heeft ingekocht. Hoe wij dat doen leggen wij je graag persoonlijk uit. Neem gerust contact met ons op!